Dis Ticaret Bilgilendirme Semineri

Sanayicilerimizin Bilgisine; 

Ticaret Bakanlığı, TOBB, Türkiye İhracatçılar Meclisi ve OSBÜK işbirliği ile Türkiye genelinde, "Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerleri" video konferans yöntemiyle gerçekleştirilecektir. Yıl sonuna kadar devam edecek seminerlerin 19'uncusu, 29-30 Eylül tarihlerinde yapılacaktır. 

Seminerlerde; İhracat mevzuatı ile dahilde ve hariçte işleme rejimleri, ihracatta sağlanan devlet yardımları, Ticaret Bakanlığı Kolay ihracat Platformu, ülke sunumu, döviz kazandırıcı hizmetlere sağlanan devlet destekleri, pazara giriş engelleri ve çözüm yolları, ticarette teknik engeller, ihracatta gümrük mevzuatı ve uygulamaları, Türk Eximbank İhracat Kredi Sigorta ve Garanti Programları ve Eticaret/E-ihracat uygulamaları başlıkları konuşulmaktadır. Ücretsiz yapılacak seminer sonunda ise katılımcılara katılım sertifikası verilecektir. 

Yurtdışı pazarlarda rekabet gücünü artırmaya yönelik önem taşıyan bu seminere katılmak isteyen firmaların ve personelin 29 Eylül 2021 programı için https://www.gaib.org.tr/tr/formlar/dis-ticaret-bilgilendirme-semineri-ticaret-bakanligi-311.html ve 30 Eylül 2021 programı için https://www.gaib.org.tr/tr/formlar/dis-ticaret-bilgilendirme-semineri-ticaret-bakanligi-311.html adresinden kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

 

21/09/2021