Sanayicilerimizden JİBER, yeni yerine taşındı

Sanayicilerimizden JİBER, yeni yerine taşındı

Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi'nde uzun yıllardan beri üretim faaliyetlerini sürdüren sanayicilerimizden Jiber (Bistex Tekstil Ltd. Şti.), Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesindeki yeni tesisine taşındı. Jiber Firması'ndan yayınlanlanan mesajda, yeni tesislerinde üretime başlandığı belirtildi.

Diyarbakır OSB'de 11 yıldan beri her türlü yönetim ve üretim faaliyetlerini sürdüren Jiber tarafından yapılan yazılı açıklamada, "2009’dan beri üretim ve yönetim operasyonlarımızı yürüttüğümüz Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesinden, Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesindeki yeni fabrikamıza taşındık. Bir yandan Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesinde ilk temeli atan ve ilk üretime başlayan firma olmanın gururunu yaşarken, diğer taraftan Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesinde yeni yatırımlarımızın alt yapısını hazırladığımızı, yeni üretim ve istihdam alanları için yoğun bir şekilde çalıştığımızı da tüm paydaşlarımızla paylaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz" denildi.

Müşterilerine, çalışanlarına ve tedarikçilerine de teşekkür eden Jiber açıklamasında, "Bugünlere gelmemizde büyük katkısı bulunan çalışanlarımız, müşterilerimiz, tedarikçilerimiz, iş ortaklarımız ile tüm paydaşlarımıza sonsuz teşekkür ederiz. Bunun yanı sıra 10 yıl bir arada çalıştığımız Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet yürüten tüm sanayici dostlarımıza, geçmişten bugüne Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet ve Yönetiminde görev alan tüm arkadaşlarımıza, Organize Sanayi Bölgesi emekçilerine ve adını saymadığımız herkese teşekkür ederiz" ifadeleri yer aldı.

 

08/12/2020